Met mijn achternaam Roos en mijn liefde voor bloemen was de naam van mijn bedrijf snel gevonden: RoosEnBottel.

Een Roos is meerdere seizoenen aantrekkelijk, al eind voorjaar begint hij te bloeien en bloeit vaak de hele zomer door. Als de bloemen zijn uitgebloeid worden mooie bottels gevormd, die in de herfst decoratief zijn en in de winter heel voedzaam voor vogels.

In mijn ontwerpen vind ik seizoensbeleving erg belangrijk, ieder seizoen moet er iets te beleven zijn in de tuin: In het voorjaar bloeiende bollen en bloesem en opkomend groen van de vaste planten. In de zomer groen en kleur: uitbundig, of juist wat ingetogen: beiden is mooi!. In de herfst de finale kleurexplosie van kleurend blad en najaarsbloeiers. tot slot in de winter de mooie structuur van een kale boom en wintersilhouet van de vaste planten. Ook voor de dieren is er alle seizoenen genoeg te beleven

De Roos staat dus voor jaarrond plezier! Vandaar de naam RoosEnBottel!